ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1
ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ογδόντα εργαζόμενοι φαρμακευτικής εταιρείας έβαψαν το Ορφανοτροφείο και μοίρασαν δώρα και χαμόγελα

Με μεγάλη μας χαρά και τιμή υποδεχτήκαμε εχθές στο χώρο μας τον κ. Frédéric Fouilloux, Γενικό Διευθυντή της φαρμακευτικής εταιρείας Servier Hellas, και τους εργαζομένους της για μία δράση εταιρικής υπευθυνότητας με στόχο την έμπρακτη στήριξη του Ορφανοτροφείου του Βόλου και την προσφορά σημαντικού έργου στην τοπική κοινωνία.

Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου του 1ου Κύκλου για το 2019/2020 που διοργάνωσε η Servier Hellas στην πόλη μας, περισσότεροι από 80 άνθρωποί της, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, φορώντας το καλύτερό τους χαμόγελο, την καλύτερή τους διάθεση, αλλά και τις φόρμες εργασίας τους, έβαψαν τους τοίχους των κοινόχρηστων χώρων καθώς και τα κάγκελα του κτιρίου σε συνεργασία με τα παιδιά.

Για τους λάτρεις του αθλητισμού και με στόχο να διασκεδάσουν τα παιδιά, η εταιρεία προγραμμάτισε επίσης μία «Ακαδημία Μπάσκετ». Πιο συγκεκριμένα, στον προαύλιο χώρο μας και με βοηθό τον καλό καιρό, πραγματοποιήθηκε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα από προπονητές μπάσκετ οι οποίοι δίδαξαν στους ενήλικες και τα παιδιά τις βασικές αρχές του αθλήματος, αλλά και των δεξιοτήτων που το τελευταίο προάγει και αναπτύσσει.

Η πολύ όμορφη και σημαντική αυτή για το Ορφανοτροφείο του Βόλου ενέργεια, έκλεισε με μία ιδιαίτερα συγκινητική και γεμάτη χαμόγελα στιγμή όταν κάθε παιδί παρέλαβε το δικό του, μοναδικό δώρο, το οποίο περιλάμβανε ένα ζευγάρι καινούρια αθλητικά παπούτσια, μία καινούρια σχολική τσάντα και γραφική ύλη.

Τα παιδιά και η Διοίκηση, ευχαριστούν θερμά το Γενικό Διευθυντή της Servier Hellas, κ. Frédéric Fouilloux και τους εργαζομένους της για όλη τους την προσφορά καθώς και όλους τους τοπικούς συνεργάτες, η βοήθεια των οποίων διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στην άρτια διεξαγωγή της σημαντικής αυτής ενέργειας.

Ετικέτες