ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ 1
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επίσκεψη της Ν. Καπούλα στις Μικροθήβες

Σε θερμό κλίμα υποδέχθηκαν την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 οι κάτοικοι των Μικροθηβών την υποψήφια Δήμαρχο και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη πόλη» Νάνσυ Καπούλα και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που τη συνόδευαν.

Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία, η υποψήφια Δήμαρχος Νάνσυ Καπούλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Νίκο Καπιλάρη και τους κατοίκους, ειδικότερα με τις γυναίκες της περιοχής, για θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους.

Συγκεκριμένα, τέθηκαν επί τάπητος θέματα αγροτικά, ύδρευσης, άρδευσης, καθαριότητας, κοινωνικής πολιτικής, αδέσποτων, αλλά και ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής με άξονα την ολοκλήρωση του αρχαίου θεάτρου των Μικροθηβών.

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη πόλη» Νάνσυ Καπούλα, υπογράμμισε την ανάγκη να ενισχυθούν οι δυνατότητες για το μέλλον των νέων και των αγροτών και να υπάρχει ισότητα σε όλους τους πολίτες σε θέματα καθημερινότητας.

Για το θέμα των αδέσποτων, η υποψήφια Δήμαρχος Νάνσυ Καπούλα τόνισε πως πρέπει να ληφθούν μέτρα, όπως πρόγραμμα στειρώσεων, αλλά και ευαισθητοποίησης του κόσμου για την υιοθεσία των αδέσποτων, ώστε να μην ταλαιπωρούνται τόσο οι κάτοικοι, όσο και τα ίδια τα ζώα.

Στο ζήτημα που έθεσαν οι κάτοικοι για κοινωνική πολιτική, η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη πόλη» Νάνσυ Καπούλα αναφέρθηκε στη δημιουργία δικτύου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και των κοινωνικών υπηρεσιών της πόλης, προκειμένου να υπάρχει πρωτοβάθμια κοινωνική φροντίδα και προληπτική ιατρική. Επεσήμανε πως ειδικά για τις περιοχές που είναι απομακρυσμένες από την πόλη θα εφαρμοσθεί πρόγραμμα με κινητές μονάδες για την πρόληψη του καρκίνου.

Την υποψήφια Δήμαρχο Νάνσυ Καπούλα συνόδευσαν οι εξής υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Αναστασία Αξιώτη, Έφη Αντωνίου, Βασίλης Γιαννουλής, Αγγελική Γιοβάννη-Μπέη, Θεολόγης Διαμαντένιας, Δημήτρης Κουτσός, Νίκος Στεφάνου, Αθανάσιος Τακμάκης, Νίκος Τσαλπαράς και Μπάμπης Τσαμπάζης.